Kategorien
Uncategorized

Gift med en kusin: Risker blod ultraljuds måste utvärdera genetik och psykolog

Två hundra år sedan, äktenskap mellan kusiner och systrar var vanligt: ​​både aristokrater, och vanligen skapade familjer med kusiner. Idag i upplyst samhälle, sådana förbund, för att uttrycka det milt, inte är godkända. Även om det betyder inte att de inte mer. Tillsammans med en psykolog, genetisk och en kvinna som valde sin fasters son son, förstår vi hur sådana par lever och vad de fruktar.

Alexandra – Junior i en stor familj. Hon har en infödd äldre bror och fyra kusiner släktingar. Det sant de senaste tio åren om familjen talar hon tidigare: Rodnie slutade kommunicera med Alexandra och hennes kusin efter det visade sig att de är kär i varandra.

Vi kallades lika, både till ära av farfar, så jag har en kust från spädbarn. Och hur mycket jag minns mig själv, jag minns honom „.

Kusinen var de första unga män som Alexander kände attraktion. „Han kysste mig på ett skämt – hur han brände. Så många år har gått, och kom ihåg denna känsla „. Då skrämde hon och började att undvika „broder“, som inte var lätt – föremål för oroliga lust ofta besöka och, tycks det, speciellt sökt efter möten med kusin. Det visade sig senare, var det. I ett försök att drunkna ut de förbjudna känslorna, båda tidiga skapade familjer – Ala vid 18, Shura i 20, men det tog inte med dem lycka.

Efter den långa separationen av kusinerna träffades på en familjesemester – och kunde inte dela. Alla flög till Tartarara: Förbindelser med makar och föräldrar, karriär, sociala band. Paret bestämde sig för att flytta till ett annat land för att starta allt från rent ark. „Nu lever vi på samma sätt som någon annan familj som är tio år gammal i äktenskapet. Det händer något. Men jag älskar min man mycket och ångrade aldrig att jag bestämde mig för att utbyta hela mitt liv om möjligheten att vara med honom, „erkänner Alexander.

Lagen är inte emot

Den första tanken som kommer i åtanke när man nämner kommunikation med en kusin, är samma incest! I varje kultur tolkas ett sådant koncept på sitt eget sätt, men i de överväldigande majoriteten av länder anses den sexuella kopplingen mellan nära blodläkemedel på stigande och https://www.gableviewhomes.com/ nedåtgående linjer vara i den överväldigande majoriteten.

Artikel 14 i Ryska federationens familjekod listar fallen att förbjuda äktenskap. Det är omöjligt att gifta föräldrar och barn, mor- och farföräldrar och mormödrar med barnbarn, full och utgrävnings syskon samt adoptivföräldrar och antog.

Det finns inga kusiner på denna lista, eftersom det från en officiell synpunkt, de eventuella sexuella relationer mellan kusiner och systrar ständiga inte anses och lagen inte åtalas – naturligtvis, i de fall då det gäller vuxna medborgare.

Ibland används sådana anslutningar av termen inavel, vanligt i zoologi och beskriver korsningen av närliggande form. Men, naturligtvis, kusiner som har blivit ett par, inga vetenskapliga termer kallar sig och försöka leva efter den vanliga liv.

Psykolog: „Det finns inga speciella skillnader i sådan ånga“

„I familjer hos barn kan vara begränsad till interaktion med kamrater av det motsatta könet. Och kontakter med kusiner och systrar Denna möjlighet ges – barn har gemensamma helgdagar, fester, promenader, säger Psykoterapeut, kandidat Psychological Sciences Vladimir Dashevsky. – Alla barn har intresse för sitt kön, och motsatsen. I kontakt med kusiner finns det en extra möjlighet att utforska den här frågan. Så kärlek eller känsla kan uppstå, mycket liknar kärlek. Anledningen till detta är inte relaterat som sådan, men i de ytterligare kommunikationsmöjligheterna.

Attraktionen till en kusin kan också vara ett sätt att undvika komplicerade relationer i omvärlden. När en flicka eller ung man är medlemmar av en utökad familj system förbindelser med dem är mycket mindre riskfyllt, gör det möjligt att avsevärt minska larm i samband med osäkerheten kontakter i den yttre skrämmande värld. Sådana förhållanden verkar säkrare.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.